Hvordan gjør vi deg suksessfull?

Svaret er enkelt – ved å skape salgsmuligheter for din bedrift! Les mer om hvordan vi kan gjøre dette her.

Hva gjør SheConnect?

Møtebooking

Telemarketing

Coaching

Møtebooking

Dette er kjernevirksomheten og spesialfeltet til SheConnect. Vi vet hvordan vi får tak på de rette kundene og beslutningstakere for din bedrift – la oss ta ansvaret for at disse kundene dukker opp på et møte hos deg. Enten fysisk eller digitalt. Våre løsninger er skalerbare og kan enkelt implementeres i deres eksisterende kalendere. Møtene vi booker, kommer forberedte og er foråhåndskvalifiserte i henhold til krav som er satt av deg som kunde.

Telemarketing

Telemarketing, bedre kjent som telefonsalg, er fortsatt den aller mest effektive måten som finnes for å skape nye salg i 2023. SheConnect har dedikerte toppselgere som kun jobber med telefon og e-post som verktøy og systematisk tråler “kalde lister” på oppdrag for våre kunder. Det er tidkrevende og svært utfordrende å finne dyktige selgere som tåler det presset som telefonsalg innebærer. Overlat arbeidet til SheConnect og se at salgene renner inn!

Coaching

Det er avgjørende med faglig påfyll og inspirasjon i ethvert suksessfullt salgsmiljø. Både selgere og ledere behøver jevnlig kursing innenfor salgsteknikk og selvutvikling for å kunne prestere godt. SheConnect sin daglige leder, Shima Shaysteh, har lang erfaring innenfor coaching og har utviklet et eget program som kan skreddersys til din virksomhet – slik at det passer for alle nivåer, bransjer og den enkeltes personlige målsettinger.

Er du klar for å oppnå suksess? Ta kontakt med oss!

SheConnect