Hyggelig å møte deg, jeg er Shima Shaysteh

Jeg er daglig leder i selskapet og her skal du få bli litt bedre kjent med oss i SheConnect. Teamet vårt er bestående av superdyktige mennesker med ulik bakgrunn, men som har til felles at vi brenner for å skape suksess sammen med våre kunder. Vi elsker utfordringer og tar ikke «nei» for ett svar!

Møt partnerne

Nils, Shima og Sigurd (f.venstre) utgjør kjernen i SheConnect sin ledergruppe og er de som har det øverste ansvaret for at både kunder og ansatte oppnår suksess og mestring hver dag. Alle de tre har unike nøkkelegenskaper innenfor salg, kunderelasjoner, administrasjon og coaching – og utfyller hverandre på en harmonisk måte i hverdagen. Dette trekløveret har arbeidet sammen i ulike settinger over lengre tid og Shima var aldri i tvil om hvem som skulle bli hennes betrodde partnere ved oppstarten av SheConnect tidlig i 2023.

Bli kjent med resten av teamet

SheConnect sin visjon er å bli den ledende leverandøren av sømløse, fremoverlente og effektive salgsløsninger for B2B markedet. Vi vil stadig forbedre brukeropplevelsen ved å integrere den nyeste teknologien i kombinasjon med et bredt spekter av skalerbare alternativer for å møte de unike behovene til hver klient. Vi vil strebe etter langsiktige partnerskap med kunder og være kjent for vår eksepsjonelle kundeservice.

Menneskene i SheConnect

Shima Shaysteh

Daglig leder og partner

Shima er en dynamisk, fremoverlent og resultatdrevet gründer. Hun har erfaring med ekstern og intern-salg i 18 år, med en svært godt dokumentert track-record. Noen av styrkene til Shima er å identifisere og kvalifisere potensielle kunder til en rekke bransjer som bl.a; finans, teknologi, bygg og helse.

Shima benytter en rekke verktøy og teknikker for å skape engasjement hos potensielle kunder, inkludert AI, sosiale medier, e-postkampanjer og søkemotoroptimalisering.

Hun analyserer og tolker data for å identifisere mønstre og trender som kan brukes til å forbedre potensielle strategier.

Sigurd Nordheim

Personalansvarlig - og partner

Sigurd har 21 års erfaring fra salg og kundeservice. Bakgrunnen hans er fra retail, hvor han er kjent for sin evne til å identifisere og utnytte nye salg og forretningsmuligheter.

Sigurd har et talent for å bygge og vedlikeholde relasjoner med leverandører, kunder og ansatte.

Han er i stand til å effektivt kommunisere verdien av produktene og tjenestene han engasjerer seg i. Sigurd er dyktig til å forhandle frem avtaler og close salg.

Han evner det å tenke kreativt for å finne gode løsninger for sine kunder og arbeider systematisk og målrettet for å bidra til kundetilfredshet og vekst.

Nils Jørgen Vefald

Salgssjef - og partner

Nils har mange års erfaring innen salg, og har de siste 2 årene jobbet som salgssjef i et møtebookingsselskap.

Nils har utviklet et rykte som en toppytende og dreven selger. Med en sterk bakgrunn innen B2B- og B2C- salg, har han en dokumenter merittliste med å overgå salgsmål og bygge langvarige relasjoner med kunder.

Nils er en mester i relasjonsbygging, og han har et talent for å identifisere kunders behov og presentere løsninger som møter disse behovene. Han er en dyktig kommunikator, i stand til å presentere komplekse ideer på en klar og kortfattet måte, og han er spesielt god til å forhandle og inngå avtaler på alle nivåer i en organisasjon. Nils er også svært organisert og detaljeorientert, i stand til å administrere et stort salgsområde og prioritere oppgaver for å maksimere resultatene.

Nils tror på og alltid sette kunden først og levere enestående servise for å sikre deres tilfredshet. Han er drevet av et lidenskap av salg og en forpliktelse med å hjelpe kundene sine med å lyktes.

«Jeg tror at suksess i salg er bygget på sterke relasjoner og en dyp forståelse av kundenes behov. Jeg er stolt av å levere eksepsjonell service og gi kunden mine løsninger som hjelper dem å nå sine mål»

Vetle Haakestad

Teknisk Sjef

Vetle har over 11 års erfaring innen IT og teknologiutvikling, og har spesialisert seg på utvikling og implementering av avanserte IT-systemer og verktøy som bidrar til effektivisering og kvalitetssikring av arbeidsprosesser. Hans dybdekunnskap om både programvare og maskinvare gir ham en unik evne til å forstå og adressere tekniske utfordringer på tvers av ulike plattformer og systemer.

Som teknisk sjef hos SheConnect, har Vetle vært en nøkkelperson i å forme firmaets teknologiske landskap og sikre at løsningene er i tråd med kundenes behov og forretningsmål. Han har ledet flere vellykkede prosjekter og jobber kontinuerlig med å forbedre og optimalisere systemene som brukes i selskapet.

Vetle er en sterk kommunikator som kan forklare komplekse tekniske konsepter på en enkel og forståelig måte, både for interne og eksterne interessenter. Han er en naturlig leder som er kjent for sin evne til å motivere og veilede sitt team mot suksess.

Han har et øye for innovasjon og er alltid på utkikk etter nye teknologier og trender som kan gi SheConnect en konkurransefortrinn og skape merverdi for kundene. Vetle er også dyktig i å bygge sterke relasjoner med leverandører og samarbeidspartnere, og sikrer at SheConnect har tilgang til de beste ressursene og teknologiene på markedet.

Milad Shaysteh

Møtebooker

Milad er en dynamisk og ambisiøs ung selger kjent for sin utadvendte natur, karismatiske energi og bemerkelsesverdige evne til å tilpasse seg og lære raskt. Med en moden tilnærming utover årene, bringer han en frisk og energisk tilnærming til hver salgsteam.

Fra en tidlig alder viste Milad eksepsjonelle mellommenneskelige ferdigheter, og kom uanstrengt i kontakt med mennesker fra alle samfunnslag. Hans naturlige sjarm og utadvendte personlighet setter han umiddelbar i kontakt med kundene, noe som gjør han til en effektiv kommunikator og en pålitelig salgsrådgiver.

Drevet av en tørst etter kunnskap, nærmer Milad enhver utfordring med nysgjerrighet og besluttsomhet. Hans naturlige intelligens gjør han i stand til å forstå komplekse konsepter raskt. Han har en evne til å identifisere muligheter og skreddersy løsninger for å møte de unike behovene til hver enkelt kunde.

Milads utadvendte natur, kombinert med hans intelligens, raske læringsevne og modne tilnærming, gjør han til en uvurderlig ressurs for ethvert salgsteam. Hans entusiasme er smittsom, og hans dedikasjon til suksess er urokkelig. Med en naturlig evne til å forstå kundenes behov og en evne til å bygge varige forbindelser, er Milad klar til å oppnå store høyder i sin salgskarriere.

Vil du oppleve suksess? Jobb med oss!

SheConnect